adidas ultra boost dna grijs

This is all about Corona Virus description sample
w2vgj5xd
Posts: 3
Joined: Fri Jun 11, 2021 2:42 am

Image
In 2015 bracht adidas een prototype schoen naar de Verenigde Naties om te laten zien packnieuwe.com wat er kan worden bereikt in de strijd tegen plastic afval. Deze hardloopschoenen voor heren zijn geïnspireerd op dat historische moment en vieren de 5e verjaardag van onze samenwerking met Parley for the Oceans.

Ze hebben een naadloos gebreid bovenwerk dat is gemaakt van garen dat is gesponnen van adidas schoenen heren blauw plastic dat is teruggewonnen van stranden en kustgemeenschappen. Responsieve demping geeft energie terug aan je pas. Dit product bevat Parley Ocean Plastic - geüpcycled plastic afval dat is onderschept op afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kusten, waardoor wordt voorkomen dat het onze oceanen vervuilt.

De adidas Ultra Boost DNA Prime Red White is een schone nieuwe variant van het legendarische Ultra Boost-silhouet dat sinds 2015 een seizoensitem is voor adidas ultra boost dna grijs adidas. Dit nieuwe paar maakt deel uit van de DNA-serie en is volledig gemaakt van Primeknit-stof voor een lichtgewicht en laagdrempelige uitstraling. Het bovenwerk is uitgedost in een felle, atletische rode kleur en laat ook een contrasterende witte branding met drie strepen zien. Een subtiel vetersysteem is aanwezig, terwijl 2020 op de tong is geborduurd voor een speciale editie-look.

Al jaren legt de adidas Ultraboost DNA-hardloopschoen de lat hoger voor comfort en Koop nu prestaties, de hele dag door. Door je levensstijl te combineren met responsieve demping hebben we stijlvolle hardloopschoenen gecreëerd die aan alle eisen voldoen. Het lichtgewicht Primeknit-bovenwerk is gemaakt om van de sportschool naar de stad te gaan en overal daartussenin. Boost-demping onder de voet is responsief en maakt een hele dag op de been veel aangenamer.

https://www.packnieuwe.com/